divendres, 5 de setembre del 2008

Preparant la nova graella de programació


Setembre ja el tenim mig "enfilat", aquell descans que ens prometíem pel juny l'anem esgotant.
Començo a "dibuixar" l'esquelet per la nova programació molt aviat, a principis d'octubre (ara encara estic atrafegat amb el concurs KEKIKOMKUAN.
Però he de dir que al llarg d'aquests dos mesos d'atur "voluntari", he omplert el caixó de historietes, moralitats, frases extraordinàries que m 'heu fet arribar.
Aquí una (per exemple) i que ha estat motivat el seu enviament per una situació d'aquelles que en qualsevol de les nostres passejades per una tarda pel bulevard, us hagués pogut explicar...
Diu així, i és sobre l’amistat.... una mica resumit, però la reflexió final seria...
Aquest és el veritable valor de l'amistat, aquesta persona, que està al teu costat en lo bo i en lo dolent, que t'escolta , et comprèn, riu amb tu, plora amb tu, t'aplaudeix, et renya…. Hem sento molt orgullosa de poder dir que tinc el millor amic del món, i molt orgullosa de ser la seva amiga
És bo rebre aquestes "sentencies" ... ja us dic, tornarem a reviure-les a partir d'octubre

I seguint amb la línea del programa, us deixo amb una música especialment triada, és Connie Francis amb una cançoneta "Mi tonto amor" ... i acabo dient, com sempre .... us estimo!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan, nosaltres també t'estimem i esperem novament escoltar-te en aquestes tardes per bulevard amb aquestes reflexions i pensaments, envoltats per aquesta deliciosa música i ...la teva veu.

Anònim ha dit...

Amic és el que ho sap tot de tú i malgrat tot t´estima

Anònim ha dit...

A l'altra banda estem esperant que vagis buidan poc a poc, setmana a setmana... aquestes histories que tan bé després explicaras....Aquesa podria ser la continuació de la frase que ens has portat avui.
"La majoria de les persones entren i surten de la teva vida, però només els bons amics dixan emprenta en el teu cor".
gingol..