dijous, 2 d’octubre del 2008

Octubre ... voleu venir a "Una tarde pel bulevard?"



El temps és inexorable ... es desgrana rápid. Acabat l'estiu tornen els afers cotidianis ... reemprenem la normalitat, deixant enderrera el garbuix de l'estiu, de la calor.... els sorolls.... els visitants van mimban i quedem nosaltres .. els de sempre, els que donem volta a la fulla de la darrera estació per obrir camí al nou periple que volem reemprendre.
Tornaré a donar tombs per aquells escrits, contes, fàbules, pensaments que he trobat o m'han fet arribar ... per comentar-los amb vosaltres... tot paseijant durant 90 minuts per aquelles tardes en un bulevard imaginari.
Aquest divendres 3 d'octubre, tornaré a sentarme devant del micrófon, aquell de color taronja que i ha, junt a altres cinc més, a la sala 1 de Radio Malgrat.
Novament hauré triat una sel.lecció de músiques per anar acompanyant el que os aniré explicant ... novament esperaré truqui el teléfon i escoltar els comentari que fareu.... y novament, quant arribi l'hora de ecomiadar el programa os recordaré que digueu moltes vegades ... t'estimo!
Fins ara mateix!.... os deixo amb aquestes escenes romantiques tot escoltant la sintonia de Una Tarde pel Bulevard, "Summer place", de la veu de Clift Richard.....


1 comentari:

Anònim ha dit...

Sigues benvingut, hi moltes felicitats, AVI.