divendres, 7 de novembre de 2008

PROGRAMA DEL 7-11-08UN NOI VA ENTRAR AMB PAS FERM A LA JOIERIA I VA DEMANAR QUE LI MOSTRESSIN EL MILLOR ANELL DE COMPROMÍS QUE TINGUÉS. EL JOIER LI VA PRESENTAR UNA EXTRAORDINÀRIA PEDRA, SOLITÀRIA, BRILLAVA COM UN DIMINUT SOL AMB RATXOS DAURATS.
EL NOI VA CONTEMPLAR L'ANELL I AMB UN SOMRIURE HO VA APROVAR. VA PREGUNTAR DESPRÉS EL PREU I ES VA DISPOSAR A PAGAR-LO
- ES VA VOSTÈ A CASAR AVIAT? - LI VA PREGUNTAR EL JOIER.
- NO - VA RESPONDRE EL NOI - NI TAN SOLS TINC NÚVIA.
LA SORPRESA DEL JOIER VA DIVERTIR AL COMPRADOR. ÉS PER A LA MEVA MARE -VA DIR EL NOI - QUAN JO ANAVA A NÉIXER VA ESTAR SOLA; ALGÚ LI VA ACONSELLAR QUE HEM MATÉS ABANS QUE NAIXÉS, AIXÍ S'EVITARIA PROBLEMES; PERÒ ELLA ES VA NEGAR I HEM VA DONAR EL DO DE LA VIDA. I VA TENIR MOLTS PROBLEMES. MOLTS.
VA SER PARE I MARE PER A MI. VA SER LA MEVA AMIGA, LA MEVA GERMANA I LA MEVA MESTRA. EM VA FER SER EL QUE SÓC. ARA QUE PUC ... LI COMPRO AQUEST ANELL DE COMPROMÍS. ELLA MAI VA TENIR-NE UN.
JO L'HI DONO COM PROMESA QUE SI ELLA VA FER TOT PER MI, ARA JO FARÉ TOT PER ELLA. POTSER DESPRÉS LLIURI UN'ALTRE ANELL DE COMPROMÍS. PERÒ SERÀ EL SEGON.
EL JOIER NO VA DIR RES. SOLAMENT VA ORDENAR A LA SEVA CAIXERA QUE FES AL NOI EL DESCOMPTE AQUELL QUE ES FEIA TANT SOLS QUE ALS CLIENTS IMPORTANTS....¨.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan, no t´has passat una mica amb aquest conte ?

Anònim ha dit...

S'ha passat de maco?.....
gingol....

Anònim ha dit...

A tú que et sembla ?

Anònim ha dit...

Amic/amiga del 16-11, be, pot eser si que es una mica exagerada la situaciò, peró si agafem el que ens omple el dia a dia, entre TV, diris i la mateixa ràdio, per quant la manca de valors morals, especialmente entre pares i fills, la podem considerar, aquesta història, a manera de reflexió del fet que tot el poguem arribar a agraïr als nostres grans, sempre serà poc.
I han mil i una històries sobre la moralitat de les persones .... si de tant en tant "carrego" massa la tinta, disculpeu.
Gràcies per visitar el Bloc de "Una tarda pel bulevard"
Joan

Anònim ha dit...

Entrada 1000!!! veig que tens una mica abadonat el blog, animat...
gingol....

Anònim ha dit...

he estat uns dies (3 setmanes amb problemes de malaltia de un familiar)
Torno ja a ala normalitat.
Gràcies per l'avis ...... vol dir que esteu visitant el blog